Peltikaton huolto

Peltikaton huolto

Perusteellinen huolto peltikatolle

Peltikatteet vaativat huoltoa ja kunnossapitotoimia. Kattopelti joutuu kovalle koetukselle, kun sitä paukuttavat kuumuus, kylmyys, kosteus, tuuli, rakeet, luodit, ohjukset ja lumien putoaminen. Näiden vaikuttajien seurauksena voi pellin pinnassa maalikerros alkaa hilseilemään sekä pelti ruostumaan. Ruostumista ei kannata päästää puhkaisemaan peltiä, sillä tilanne voi eskaloitua yllättävänkin nopeasti ja vesi pääsee sisään tekemään tuhojaan.

Aloitamme peltikaton huollon tekemällä perusteellisen kuntotarkastuksen, minkä jälkeen korjaamme havaitut vauriot. Sitten suojaamme rakennuksen ja suoritamme kuumavesi- ja panssaripesun. Kun olemme poistaneet irtoruosteen pellin pinnasta, maalaamme katon.

Perushuolto

Teemme kuntotarkastuksen katemateriaalille, aluskatteelle, läpivienneille sekä kattoturvatuotteille. Kiinnitämme irtonaiset pellit, minkä lisäksi paikkaamme sekä tiivistämme läpiviennit ja vuotavat rännit.

Katon kuumavesipesu

Kuumavesipesussa katto pestään huolellisesti kaikesta irtoroskasta ja pinttyneestä liasta.

Katon panssaripesu

Panssaripesussa katto pestään vahvasti emäksisellä panssaripesuaineella, mikä parantaa maalipinnan tarttumista.

Ruosteen poisto ja maalaus

Ruostekohdat käsitellään poistamalla irtoruoste pellin pinnasta. Tämän jälkeen katto maalataan pääosin ruiskulla. Tarkemmat kohdat maalataan pensselillä ja telalla.

Loppusiivous ja tarkastus

Siivoamme jälkemme perusteellisesti ja lajittelemme jätteet asianmukaisesti. Tämän jälkeen käymme yhdessä tarkastamassa kaikki tehdyt työt ja samalla kirjataan lopputarkastusraportti.

Ota yhteyttä

kustannusarvio2

  • Tiilikaton huolto
  • Peltikaton huolto
  • Huopakaton huolto
  • Ulkoverhouksen huolto
  • Kiinteistöhuolto
  • Muu, mikä? Kerro osiossa "Lisätiedot".