Kiinteistöhuolto

Kiinteistö-

huolto

Kiinteistöhuoltoa ammattitaidolla

Olemme kiinteistötekniikan ammattilaisia ja teemme kiinteistöjen ulkohuoltoja. Pääsääntöisesti keskitymme kattoihin, mutta teemme myös muita huoltotöitä, kuten ulkoverhousten maalausta, puiden kaatamista sekä viemäriputkien puhdistusta.

Katon kuivapesu

Kuivapuhdistuksessa ei käytetä vettä ollenkaan katon puhdistamiseen. Työ tehdään moottoroitua telaharjaa, tavallista katuharjaa sekä lehtipuhallinta käyttäen. Katolta poistetaan sammaleet, lehdet ja muu irtonainen maa-aines. Kuivapesun jälkeen katto käsitellään sammaleentuhoaineella. Toimenpide sopii myös huopakatoille.

Viemäriputkien kuumavesipesu

Kodin viemäriputkien seinämiin kertyy ajan saatossa rasvaa, joka taas kerää kaikenlaista muuta roskaa. Kymmenessä vuodessa ainesta kertyy putkien seinämiin niin, että tukkeutumisriski on todellinen. Suosittelemmekin puhdistamaan viemäriputket noin 10 vuoden välein.

Puhdistamme kodin likavesiputkistot siihen tarkoitetulla työkalulla. Saamme kohdistettua putkien seinämiin kuumaa vettä kovalla paineella. Tulos on takuuvarma.

Puiden kaadot

Suoritamme äärimmäistä tarkkuutta vaativia puunkaatoja perinteisin menetelmin. Puu kaadetaan pystystä tarkasti mitattuun kohtaan kokonaisena. Kaato tehdään kaatoloven ja kaatotunkin avulla. Kaadon jälkeen puu karsitaan ja pilkotaan halutulla tavalla.

Ota yhteyttä

kustannusarvio2

  • Tiilikaton huolto
  • Peltikaton huolto
  • Huopakaton huolto
  • Ulkoverhouksen huolto
  • Kiinteistöhuolto
  • Muu, mikä? Kerro osiossa "Lisätiedot".